За нас

☑ Ние сме лицензиран туроператор. ☑ Работим с много ентусиазъм, старание и любов. ☑ Прилагаме индивидуален подход към всеки наш клиент, за да установим максимално точно потребностите и изискванията му и се стараем да предложим най-добрия за него продукт. ☑ Нашият екип е изграден от млади хора, които обичат страната си, имат подходящото образование и умения, които са необходими за предоставянето на качеството, което заслужавате. ☑ Ние се стараем да поддържаме високо ниво на обслужване, защото за нас е важно да показваме най-доброто от България и да го популяризираме по най-добрия възможен начин. ☑ Вашият пълноценен отдих е важен за нас и напълно го заслужавате. Нашата цел е да създаваме положителни емоции и хубави спомени. ☑ Работим само с хотели и заведения, които имат сходни мисия и цели и не се задоволяваме с нищо по-малко от професионализъм, старание, отговорност и любов към работата. ☑ По време на съвместната ни работа за нас ще бъде удоволствие и чест, ако успеем да Ви предадем част от нашата енергия, позитивизъм и любов към пътуването. Споделете с нас Вашите нужди и изисквания към перфектната почивка и оставете другото на нас.

Защо да изберем Равда?

{"number_of_column":"1","number_of_column_desktop":"1","number_of_column_small_desktop":"1","number_of_column_tablet":"1","number_of_column_mobile":"1","auto_play":"true","auto_play_speed":"3000","scroll_speed":"600","pause_on_hover":"true","infinite_loop":"true","navigation":"true","pagination":"true","swipe_on":"true","mouse_draggable":"true","rtl_mode":"false"}

Natali Kirilenko

Хорошiй привiтний персонал, смогна кухня, що особливо важливо з дiтьми!

Guest of Hotel Cristal Ravda

Erika Kacso

Zamifur Tudor

Panaitopol Teodor

Добре дошли в нашата туристическа агенция!

Посрещаме клиентите си с усмивка заради целта, която вероятно Ви е довела при нас. А именно любовта към пътешествията и желанието заедно да откриваме и опознаваме нови дестинации.

Любовта към нашата работа и привилегията да помагаме за сбъдването на толкова много мечти е истинско вдъхновение за нас. Когато за първи път поехме по този вълнуващ път, осъзнахме, че пътуването е едно от нещата, които правят живота смислен. Точно това ни дава стимул да продължим развитието си в тази посока и да следваме амбициите си.  Ако искате и Вие да споделите отзив за нас, натиснете бутона отдолу. Ще публикуваме всеки един отзив, независимо от съдържанието. Единственото условие е да е по темата и без използване на нецензурни изрази и думи.     

СПОДЕЛИ МНЕНИЕ  

Поздрави, Булгар Туризъм ООД